skip to Main Content

Het bestuur

mr. M.R. Meijer

Voorzitter

M.R. Meijer is een geboren Amsterdammer die tussen 1977 en 1983 notarieel recht studeerde te Leiden waarna hij naar Amsterdam terugkeerde om daar in het notariaat te gaan werken. Hij werd in 1992 tot notaris benoemd. Als notaris worden door hem de klassieke rechtsgebieden uitgeoefend: onroerend goed, personen- en familierecht en vennootschapsrecht.

Adres:
Keizersgracht 695, 1017 DW Amsterdam

dr. W.L. Korthals Altes

Penningmeester

W.L. Korthals Altes, geboren 1944, volgde HBS-B te Amsterdam, vervolgens studie algemene economie Erasmus Universiteit Rotterdam, werkzaam in Amsterdam als economisch-historicus bÿ het Koninklijk Instituut voor de Tropen, het Nederlandsch-Economisch-Historisch Archief en de ABN AMRO Bank op het gebied van de geschiedenis van internationale economische betrekkingen en het geld- en bankwezen. Onder meer het boek ‘Van Pond Hollands tot Euro’ (over de geschiedenis van de gulden) is van zijn hand verschenen.

Adres:
Stadionweg 71-IV, 1077 SE Amsterdam (let op: kleine brievenbus aanwezig dus alleen A5 enveloppen gebruiken)

 

mevrouw mr. M. Simons

Secretaris

M. Simons is jurist en vanaf 2001 werkzaam in de (jeugd)zorg. Momenteel is zij juridisch adviseur in de jeugdzorg en geeft zij colleges en trainingen op het gebied van kinderrechten, jeugdrecht en jeugdzorg. Zij is het eerste vrouwelijke bestuurslid van de Kattendijke/Drucker Stichting.

Adres: 

Frederik Hendriklaan 42, 2012 SJ Haarlem

mr. H. baron Huyssen van Kattendijke

Bestuurslid

H. Huyssen van Kattendijke werkte van 1975-1998 bij Koninklijke van Ommeren (nu Koninklijke VOPAK), waar hij verschillende management posities bekleedde. Van 1998-2012 was hij werkzaam bij NIBC Bank NV (voorheen Nationale Investering Bank NV), waar hij uiteindelijk verantwoordelijk was voor alle bankzaken van NIBC Bank NV in Austraal Azië.

Adres:
Postbus 85626, 2508 CH Den Haag

H. van Hasselt

Bestuurslid

LET OP: de heer H. van Hasselt treedt per september 2024 af als bestuurslid

H. van Hasselt werkte 26 jaar in het bankwezen. De afgelopen tien jaar was hij directeur van de Oude Kerk, 10e museum in Amsterdam. Na zijn werk voor Stichting de Oude Kerk te Amsterdam werd hij in 2010 voorzitter van Stichting Vrienden van de Oude Kerk. Hij adviseert tevens inzake cultuur-, erfgoed- en stadsontwikkeling.

Adres:
Asterlaan 29, 2111 BG Aerdenhout

Back To Top